Stručan prijevod diplome na engleski – brza usluga, povoljna cijena!

Trebate prijevod diplome ili svjedodžbe na engleski jezik ili s engleskog na hrvatski ili drugi strani jezik? Kontaktirajte nas odmah i zatražite besplatnu procjenu za prijevod!

Službeni prijevod diplome na engleski

Prijevod službenih dokumenata zahtijeva određeno znanje, a često je nužan ovjereni prijevod kojeg obavlja ovlašteni prevoditelj tj. sudski tumač. Zato Vam upravo mi možemo ponuditi stručnu uslugu prijevoda jer imamo status ovlaštenog prevoditelja za engleski sa više od 25 godina iskustva.

Koja je cijena za prijevod diplome ili svjedodžbe?

Cijena prijevoda ovisi o jeziku sa kojeg se prevodi, broju znakova teksta, ovjeri i samom sadržaju teksta. Pošaljite svoj upit putem kontakt obrasca i poslat ćemo Vam besplatnu procjenu u najkraćem roku!

Trebate ovjereni prijevod s pečatom sudskog tumača?

Ovlašteni prevoditelj Nelica Francki Novak je sudski tumač za engleski. Kvalitetu njenog rada potvrđuje 25 godina iskustva i stručno odrađen prijevod za veliki broj zadovoljnih klijenata iz Hrvatske i inozemstva. Ako trebate službeni prijevod s ovjerom sudskog tumača, ili niste sigurni da li trebate, slobodno nam se obratite!

Kako dogovoriti uslugu prijevoda?

Pošaljite nam Vaš dokument putem obrasca na ovoj stranici. Dokumente možete donijeti i u naš ured u Čakovec ili Pribislavec. Ukoliko ste iz drugog grada ili države, uslikajte dokumente mobitelom i pošaljite nam na email, Viber ili WhatsApp. Klijenti nam najčešće šalju dokumente putem obrasca jer im je to praktično i brzo, a mi tako dobivamo sve potrebno da možemo dati ponudu i izvršiti prijevod.

Kako ćemo Vam dostaviti prijevod?

Gotov prijevod ćemo dostaviti kako Vama najbolje odgovara – možemo poslati na Vaš email ili preporučenom poštom na Vašu adresu, a možete ga preuzeti u našem uredu. Jako često šaljemo gotove prijevode u razne države tako da možemo dostaviti prijevod gdje god Vam je potrebno.

Trebate HITAN prijevod?

Vrlo smo fleksibilni i trudimo se svaki prijevod izvršiti u najkraćem mogućem roku. Kod slanja upita napišite do kad trebate prijevod i mi ćemo se pobrinuti da prijevod dobijete na vrijeme. Često možemo napraviti prijevod već u roku od 24h!

Za sve upite dostupni smo 0-24h!
Email: nelica.f2.7@gmail.com
Telefon: +385 98 18 79 058

ZATRAŽITE PONUDU

Pošaljite nam upit i poslat ćemo Vam besplatnu procjenu za prijevod!